Buze mai pline? Obţine-le în mod natural

0
buze mai pline

Vrei buze mai pline? Cine nu vrea, nu-i aşa?

Buzele sunt semnul feminității și senzualității, așadar nu este de mirare că toate femeile își doresc buze mai pline, cât mai voluminoase.

Prima opțiune pentru a obține acele buze senzuale perfecte este întotdeauna o intervenție chirurgicală. Se numeşte intervenţia de augmentare sau mărire a buzelor. Această procedură poate fi dureroasă, costisitoară și se impune repetarea acesteia la anumite intervale de timp.

Aşadar, cel mai sănătos ar fi să te orientezi înspre procedurile și tehnicile de mărire a buzelor în mod natural.

Machiajul și forma ideală a buzelor

Machiajul în sine, folosind produsele aferente, nu îți va mări buzele, în schimb le va conferi o formă apropiată de cea pe care o visezi.
Orientează-te spre rujuri și glossuri în culori deschise și mate și folosește un creion contur în aceași culoare cu rujul. Poți să folosești și corectorul în jurul buzelor, iar în centrul buzei inferioare poți veni cu un strop de iluminator pentru a da impresia de volum.

Îngrijirea și tratarea corespunzătoare a buzelor

Primul pas către buzele perfecte presupune o îngrijire corespunzătoare. Îndepărtează celulele moarte o dată pe săptămână pentru a obține buze mai fine şi un aspect neted. Acest obicei constribuie şi la stimularea circulaţiei sanguine.

Exfolierea poate fi făcută cu un amestec de ulei de măsline și zahăr şi va fi urmată de aplicarea unui balsam de buze hrănitor.
Balsamul este util atât pentru a hidrata pielea buzelor, cât şi pentru a completa efectul rujului sau a luciului în sensul obţinerii unui efect vizual senzual.

Truc: după exfolierea buzelor, poţi aplica pe buze puţină miere de albine pe care să o laşi să acţioneze pe timp de noapte. Efectul de amplificare a buzelor va fi unul vizibil dimineaţa.

Uleiurile esențiale și luciurile de buze homemade

Pentru a obține buzele mult dorite, îți poți pregăti singură și un luciu cu efect de mărire. Ai nevoie doar de câteva ingrediente, cum ar fi: extractul de mentă, ghimbir ras, piper cayenne măcinat ori piper roșu și vaselină cosmetică. Apoi, pentru a obține un efect şi mai pronunţat, poţi adăuga câteva picături de uleiuri esențiale care stimulează capilarele de la nivelul buzelor și îmbunătățesc fluxul de sânge.

Ai de ales între ulei de mentă, ulei de scorțișoară, ulei de piper roșu sau ulei de migdale.

Desigur, în comerţ poţi găsi diverse luciuri de buze pentru volum, dar a căror eficienţă nu poate fi garantată.

Gimnastică pentru buze chiar funcționează?

Exercițiile tonifică mușchii faciali pe care nu-i folosești de obicei și astfel contribuie la amplificarea într-un mod natural a buzelor. Însă, mişcările trebuie repetate constant, pentru o perioadă îndelungată de timp.

Cea mai ușoară modalitate de a obține aceleași rezultate este să îți alegi melodia preferată și să o fluieri zilnic timp de cinci minute, cât de tare poți. Astfel, îți vei întări și dezvolta mușchii de la nivelul buzelor.

Strânge buzele și zâmbește, apoi îndoaie buzele și împinge-le înainte ca și cum ai vrea să săruți pe cineva.

Strânge buzele și mișcă-le la dreapta, cât de mult poți. Menține-le în această poziție timp de cinci secunde, apoi fă acelaşi gest la stânga.

Ține gura închisă și țuguie buzele ca și cum ai săruta pe cineva, apoi rotește-le încet în sensul acelor de ceasornic de două ori și după aceea în sens invers.

Așadar, cu puțină răbdare şi câteva trucuri la îndemână, poţi obţine un aspect al buzelor mai ferm şi mai plin, vizibil, păstrându-le, în acelaşi timp naturaleţea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *